CONTAINER HUREN | MAASDRIEL

Bent u aan het verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren in Maasdriel en wilt u graag een container bestellen? Bij Zagron Containers en Recycling kunt u containers huren voor in de gemeente Maasdriel . Via onze website kunt u eenvoudig binnen 4 stappen een container bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u een datum aangeven waarop wij de container bij u in Maasdriel komen plaatsen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we altijd nog contact met u om de afspraak te bevestigen. Betalen kunt u via iDEAL of ter plaatsen bij de chauffeur.

Twijfelt uw of weet u niet zeker welke container u het beste kunt bestellen voor uw klus in Maasdriel ? Of wilt u liever telefonisch bestellen? Bel dan gerust! Hennie kan u advies geven over het maken van de juiste keuze. 

U kunt bij Zagron Containers en Recycling containers huren voor bouw- en sloopafval, schone puin, houtafval, groen- en snoeiafval, schone grond, puin en grond en dakafval. Naast een container huren in Maasdriel  kunt u ook bij ons terecht voor containers in Den Bosch, Zaltbommel, Geldermalsen en Vught. 
 STAP 1 KIES AFVALSOORT 
Klik op een van onderstaande afvalsoorten om verder te gaan.

STAP 2 KIES DE GEWENSTE MAAT CONTAINER 

STAP 3 VUL UW GEGEVENS IN EN ROND DE BESTELLING AF

STAP 4 BETAAL DIRECT VIA IDEAL OF BIJ DE CHAUFFEUR MET PIN

 
VRAGEN OF TELEFONISCH BESTELLEN? 

BEL HENNIE! 0611441011