DIENSTVERLENING 

Levering
Terramixx is een bulkproduct en wordt niet geleverd in stukgoedverpakkingen. U kunt de Terramixx producten afhalen of door Terramixx laten leveren. Het verzorgingsgebied van Terramixx is heel Nederland. 

Verwerking
Terramixx houdt zich bezig met het samenstellen van bomenzand en het transport naar locatie. Verwerking van de Terramixx producten geschied doorgaans door de afnemer. Terramixx kan echter de Terramixx producten ook voor u verwerken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

Toepassing
Ieder Terramixx product heeft unieke eigenschappen. Samen met de voedingswaarde is de belastbaarheid doorslaggevend in de toepasbaarheid. Bomengrond is alleen geschikt in volle grondsituaties zoals parken, plantsoenen en bermen. Bomenzand 300 is geschikt in lichtbelaste situaties en bomenzand 500 in iets zwaarder belastbare situaties. Bomengranulaat wordt gebruikt in de meest zware belastbare situaties.

Het Besluit bodemkwaliteit stelt voorwaarden aan het toepassen van grond op of in de bodem. Meer hierover vindt u op het Meldpunt Bodemkwaliteit.

Kwaliteit
Terramixx laat regelmatig haar producten analyseren, om zeker te zijn dat de kwaliteit en samenstelling van de producten voldoen aan de eisen. Terramixx volgt nauwlettend ontwikkelingen op de markt en is constant op zoek naar de meest ideale samenstelling van de Terramixx producten.