• 1 -
  • 2 -
  • 3 -
  • 4 -
BODEMVERBETERAARS 

Bodemverbeteraars verhogen de bodemvruchtbaarheid zodat de planten en bomen beter groeien en gezonder zijn. Door middel van vakkennis en overleg met de opdrachtgever zorgen wij dat het meest geschikte product op de juiste plaats en op de juiste wijze wordt toegepast. ZAGRON is BRL9335 gecertificeerd voor het samenstellen van deze producten.

Bodemverbeteraars
Bodemverbeteraars die door ZAGRON geleverd worden zijn groencompost, tuinturf, Franse dennen schors, meststoffen en cultuurtechnische materialen.

Terramixx bodemverbeteraars voor bomen in verhardingen
ZAGRON is leverancier en producent van Terramixx ® bodemverbeteraars. Deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met boomtechnische specialisten, waarbij wij meer als 30 jaar ervaring hebben met de productie van deze materialen. Voor een concurrerende aanbieding vragen wij u contact met ons op te nemen. Ook voor beluchtingsytemen, wortelschermen, kluitverankeringen en Deeproot bent u bij ons aan het juiste adres.

De volgende Terramixx ® bodemverbeteraars worden aangeboden door ZAGRON. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina van Terramixx®.
 
  

  
 
 
ZAGRON levert het ruime aanbod aan bedrijven en particulieren. Kleine hoeveelheden kunnen los gestort of in een bigbag worden geleverd. Voor particuliere bestellingen kijkt u in de ZAGRON webshop.

Het Besluit bodemkwaliteit stelt voorwaarden aan het toepassen van (>50m3) grond op of in de bodem. Meer hierover vindt u op het Meldpunt Bodemkwaliteit.