• 1 -
  • 2 -
  • 3 -
GRIND EN SPLIT

ZAGRON levert de beste materialen tegen een goede prijs. Alle materialen zijn natuurproducten en kunnen daardoor in kleur en structuur afwijken van een foto of monster.

Grind
ZAGRON kan diverse soorten grind leveren waaronder gele maasgrind, Limburgs witte grind, betongrind, in verschillende fracties zoals 4-8, 4-16, 16-32 of grotere maten zoals maaskeien, zwerfkeien of findlinge.

Split
We kunnen een groot aantal splitsoorten leveren zoals Lava, Yellow Sun, Kalksteen, Basalt, Graniet, Mijnsteen, Icy Blue en Grauwacke. Maar ook waterbouw stortstenen en steenslag voor het afsplitten van parkeerterreinen. Alle splitsoorten zijn verkrijgbaar in diverse fracties. 

Voor de aanleg van kunstgras kunnen we speciale Eifellith lava in de fractie 1-4 mm of 0-16mm (M2a) leveren. Ook de levering van scheidingsvlies, doek en geotextiel kunnen we voor u verzorgen.

Grind en split kan alleen los gestort of in bigbag geleverd worden.
ZAGRON levert het ruime aanbod aan bedrijven en particulieren. Kleine hoeveelheden kunnen los gestort of in een bigbag worden geleverd. Voor particuliere bestellingen kijkt u in de ZAGRON webshop.