| PADVAST HALFVERHARDING

Padvast of 'Achterhoeks Padvast' wordt gewonnen in Nederland en heeft een wit-grijs uiterlijk met een inheemse natuurlijke uitstraling. Door de mooie korrelopbouw verdicht het Padvast erg goed. Dit komt omdat alle korrels in elkaar grijpen waardoor er geen bindmiddelen zoals kalk nodig zijn. Het materiaal kan hierdoor goed draineren en zal het water door de verharding weg laten vloeien. Doordat er geen leem/kalk aan het materiaal is toegevoegd zal het veel minder aan schoeisel hechten zoals bijvoorbeeld bij Gralux. Het is een 100% schoon product (gekeurd volgens Besluit Bodemkwaliteit) dat is samengesteld uit natuurlijk gesteente en nauwelijks onderhoud behoeft.

Padvast is een goed alternatief voor verharding van grote oppervlaktes waarvoor u geen straatwerk wilt gebruiken. Te veel bestrating in onze tuinen zorgt voor problemen tijdens hoosbuien en aanhoudende droogte. Padvast geeft hemelwater kans om langzaam af te vloeien, daarnaast kunt u deze verharding mooi combineren met groen. 

 

Padvast is een duurzaam halfverhardingsmateriaal en is daarom erg geschikt voor paden, pleintjes, inritten, parkeerplaatsen en tuinen. Het heeft een lange levensduur en heeft het NL Greenlabel Duurzaamheidspaspoort.

 

Bent u benieuwd naar het Padvast? Naast onze locatie hebben wij zelf dit product toegepast, neem gerust een kijkje.